L-aħbarijiet

Id-dar > L-aħbarijiet > Il-kontenut
Standards ta 'Spezzjoni ta' l-Airbag tal-Baħar U Rekwiżiti Tekniċi
Oct 31, 2017

L-airbags tal-baħar jintużaw b'mod wiesa 'fil-vapur fuq l-ilma, irfigħ mix-xemx, trasport tqil ieħor, xogħlijiet ta' installazzjoni taħt wiċċ l-ilma fil-qasam ta 'galleġġjar. Fil-vapur modern għandu rwol importanti ħafna, allura tkun taf x'inhi l-ispezzjoni standard tal-airbags tal-baħar? Ir-rekwiżiti tekniċi ta 'l-airbag tal-baħar u x'inhu? Hawnhekk issegwi Xiaobian flimkien biex tifhem l-istandards ta 'spezzjoni u t-teknoloġija tal-airbag Claim tal-vapur. Fil-każ ta '

Standard għall-ispezzjoni tal-airbags tal-baħar

Skond l-istandard l-ġdid ta 'l-industrija, il-borża ta' l-arja tal-baħar minfuħa biex taħdem il-valur tal-pressjoni, siegħa wara l-waqgħa fil-pressjoni m'għandhiex tkun akbar minn 5%. Tista 'wkoll tuża sapun biex timsaħ il-wiċċ, osserva jekk il-bużżieqa ġratx. Ta 'l-istandards ta' spezzjoni għandhom ikunu bbażati fuq standards ta 'l-industrija u standards tan-negozju speċifiċi wieħed b'wieħed tat-test, li jinkludu prinċipalment dawn li ġejjin: (1) drapp tal-korda. Il-proprjetajiet tal-materjal tad-drapp tal-korda jinstabu miċ-ċertifikat tal-ispezzjoni tal-fabbrika tal-fabbrika tad-drapp tal-korda Ir-reżistenza għat-tensjoni tiegħu ta '21kg (f), li hija r-rekwiżiti minimi, il-kapaċità attwali li toffri ħafna tas-saħħa tensili tal-kurdun tal-purtieri ta' l-arja laħqet 31kg (f). Id-densità tal-korda teħtieġ 95 5 purtieri għal kull wisa 'ta' 10 mm. (2) gomma. Prestazzjoni tal-lastku b'mod ġenerali mill-ħtiġiet professjonali tal-istandards nazzjonali mat-test tal-istrumenti, aħna nħarsu minn barra, il-wiċċ għandu jkun lixx u qawwi, mingħajr tqaxxir, mingħajr xquq u bżieżaq, fenomenu tal-ġilda tqila. (3) manifatturi tal-proċess. Għandu jkun hemm tagħmir speċjali għall-iffurmar u vulkanizzazzjoni tal-adeżiv u ħaddiema li jħaddmu mħarrġa, kull saff ta 'drapp tal-purtieri għandu jkun kompatt, ma jistax ikollu bżieżaq tal-arja, ifejjaq biex jimmaġina t-temperatura u l-ħin, ma jistax ikun kubrit u kubrit, throttle tal-kubrit mid-Dehra biex tara l-kulur griż, idejn touch, tista 'tħalli tooth, kubrit huwa kollojdali iebes, elastiċità fqira, kien iswed u aħmar. (4) issikkar ta 'l-arja. Skond l-istandard l-ġdid ta 'l-industrija, il-borża ta' l-arja tal-baħar minfuħa biex taħdem il-valur tal-pressjoni, siegħa wara l-waqgħa fil-pressjoni m'għandhiex tkun akbar minn 5%. Tista 'wkoll tuża sapun biex timsaħ il-wiċċ, osserva jekk il-bużżieqa ġratx.

Rekwiżiti tekniċi għall-airbags tal-baħar

Skont CB / T 3795-1996 id-dispożizzjonijiet tal-airbag tal-baħar għandhom jissodisfaw ir-rekwiżiti tekniċi 1, dijametru tad-devjazzjoni tad-daqs u devjazzjoni effettiva tat-tul ta '-2% --- + 2%, it-tul totali tad- - 4%, 2 skont id-dispożizzjonijiet tal-BĊ / T 3795-1996 għandhom jissodisfaw ir-rekwiżiti tekniċi 1, dijametru tad-devjazzjoni tad-daqs u devjazzjoni effettiva tat-tul ta '-2% --- + 2%, it-tul totali tad- 4% --- + 4%, 2, l-ammont ta 'deformazzjoni elastika b'1.2 drabi l-pressjoni operattiva biex tagħmel il-pressjoni sperimentali, id-dijametru tad-deformazzjoni ma jkunx akbar minn 5% 3, il-fattur tas-sigurtà tal- minn 4,54, siġillar tal-arja li jintefħu 1h, qatta 'inqas minn 5% Id-dehra tirrikjedi lixxi lineari, mingħajr xquq u bżieżaq, ġilda tqila, imħallta b'impuritajiet u ħmieġ ovvju u difetti oħra tal-vista. 6, apparat tas-sikurezza li jintefa 'fuq il-pompa għandu jkun installat fuq il-valvola tas-sigurtà, il-pressjoni tal-bidu tal-valv ta' sikurezza għandha tkun pressjoni operattiva ta '1.25 darbiet.





Manifattur ta ' borża ta ' l-arja Shenxing QingdaoTat-telefon: +86-18560619788